2009/09/10

Akcija ,,Ieškau darbo""


2009-09-10
Darbo netekusius ir jo ieškančius gyventojus projektas „Bibliotekos pažangai“ rugsėjo 15 d. kviečia apsilankyti Trakų viešojoje ir Lentvario miesto bibliotekose. Čia vyks nemokamas motyvacinis-praktinis akcijos „Ieškau darbo“ seminaras. Jis rengiamas naujoviškai: lektoriai paskaitas skaitys ir su dalyviais bendraus nuotoliniu būdu, tiesioginės transliacijos internetu pagalba.
Rugsėjo 15 d. nuo 11 iki 13 val. ieškantieji darbo Trakų viešojoje ir Lentvario miesto bibliotekose galės klausyti pranešimų, kuriuos skaitys patyrę lektoriai. Pastarieji žada pateikti gausybę naudingos praktinės informacijos, padėsiančios paruošti gerą gyvenimo aprašymą ar darbo paieškoms visapusiškai pasitelkti internetą. Ypatingas dėmesys bus skiriamas psichologiniams darbo paieškos aspektams, kurių svarba itin išaugo dabartinėmis ekonomikos sąlygomis. Bus kalbama apie tai, kaip motyvuoti save ir neprarasti ryžto toliau tęsti darbo paieškas, kaip tinkamai nusiteikti pokalbiui dėl darbo, kaip sudaryti gerą pirmąjį įspūdį galimam darbdaviui.
Po seminaro dalyviai bus kviečiami tarpusavyje pasidalinti įspūdžiais ir patirtimi ieškant darbo, o visus pageidaujančius konsultuos bibliotekininkai, kurie nuolatos padeda bibliotekų lankytojams pasinaudoti informacinėmis technologijomis tiek darbo paieškai, tiek ir kitoms reikmėms.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą