2009/10/09

Bibliotekininkų dėmesiui!


Dalyvaukime akcijoje.
Viešąsias ir mokyklų bibliotekas, norinčias organizuoti renginius, kuriuose būtų supažindinama su Metų knygos rinkimų akcijai pasiūlytomis knygomis ir raginama dalyvauti akcijoje, kviečiame rengti ir siųsti mums projektus. Projekte turi atsispindėti kaip skaitytojams bus pristatytos akcijoje dalyvaujančios knygos ir kaip bibliotekos skaitytojai bus raginami balsuoti. Metų knygos rinkimų organizatoriai atrinks geriausius projektus ir juos vykdančioms bibliotekoms bus padovanota akcijai atrinktų knygų penketukai (suaugusiesiems ir/arba paaugliams, ir/arba vaikams).
Reikalavimai bibliotekoms, norinčioms gauti „Metų knygos rinkimai 2009“ akcijoje dalyvaujančių knygų penketukus:
· paraiškos forma – laisva;
· informacija apie planuojamus renginius, kuriuose būtų supažindinama su Metų knygos rinkimų akcijai pasiūlytomis knygomis ir raginama dalyvauti akcijoje, apimtis iki 1 lapo;
· renginiai turi įvykti iki 2010 metų vasario 12 dienos.
Paraiškų laukiame iki 2009 m. spalio 26 dienos adresu:
Metų knygos rinkimai
Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka
Gedimino pr. 51, 413 kab.
01504 Vilnius
Papildoma informacija suteikiama telefonu 85 2398564.
Informuojame, kad šiais metais balsavime yra pasikeitimų – vaikai kviečiami balsuoti ne piešiniais, o tik interneto svetainėje (http://metuknygosrinkimai.skaitymometai.lt/) ir laiškais (plačiau apie balsavimą informuosime spalio mėnesį, kai prasidės balsavimas).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą