2010/03/10

Metų verstinės knygos rinkimai



Lietuvos literatūros vertėjų sąjunga pirmąsyk kviečia visus dalyvauti Metų verstinės knygos rinkimuose: skaityti ir balsuoti tinklapyje http://www.llvs.lt/ (dešinėje ekrano pusėje) ar el.paštu info@llvs.lt už vertingiausią 2009 m. verstinę šiuolaikinę knygą iš šio septintuko:
Bergman, Ingmar. Fani ir Aleksandras. Iš švedų k. vertė Zita Mažeikaitė.Meek, James. Meilės aktas. Iš anglų k. vertė Kazimiera Kazijevaitė. Myśliwski, Wiesław. Traktatas apie pupelių gliaudymą. Iš lenkų k. vertė Kazys Uscila. O'Connor, Joseph. Atpirkimo krioklys. Iš anglų k. vertė Nijolė Chijenienė. Pamuk, Orhan. Stambulas: prisiminimai ir miestas. Iš turkų k. vertė Justina Pilkauskaitė. Savage, Sam. Firminas: metropolio prasčioko nuotykiai. Iš anglų k. vertė Emilija Ferdmanaitė.Veronesi, Sandro. Ramus chaosas. Iš italų k. vertė Inga Tuliševskaitė.
Daugiau informacijos ir balsuoti galima Lietuvos literatūros vertėjų sąjungos tinklalapyje arba el.paštu info@llvs.lt. Galutiniai balsavimo rezultatai bus paskelbti balandžio 23 d. - Pasaulinę knygos ir autorių teisių dieną.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą