2019/11/16

Konkurso "Su savo augintiniu" rezultatai

Jau trečius metus vykstantis nuotraukų konkursas „Su savo augintiniu“ baigėsi. Trijose kategorijose iki lapkričio 13-osios Jūsų balsų laukė septyniolika atsiųstų nuotraukų, kuriose galėjome grožėtis Jūsų katėmis ir kačiukais, šuniukais, vėžliuku, žiurkėnu ir jūrų kiaulyte.
Pirmoji nominacija – daugiausiai Vaikų bibliotekoje balsų surinkusi nuotrauka.  Pabalsuoti atskubėjo visos antrokų Trakų pradinės mokyklos klasės, dalyvaujančios projekte „Aš ir mano augintinis“. Taip pat bibliotekoje balsavo ir joje besilankantys skaitytojai. Daugiausiai balsų – 49 – surinko Ievos ir Doros nuotrauka.
Antrąją nominaciją – daugiausiai Facebook balsų surinkusi nuotrauka – laimėjo Damiras ir šuniukas Čiopas, surinkę 165 balsus. Na, o trečiąją nominaciją už meniškiausią nuotrauką  laimėjo Amelija ir jos „šuninė sesė“ Meška.
Lapkričio 14 dieną suskaičiavome ir paskelbėme rezultatus bei apdovanojome pirmąją fotokonkurso dalyvę Ievą. Laukiame į biblioteką atvykstančių ir kitų konkurso dalyvių, kurių laukia diplomai. Iki lapkričio pabaigos kviečiame aplankyti tebesitęsiančią gyvūnų nuotraukų parodą.

                                                            Eglė Kondrotaitė
Trakų viešosios bibliotekos
Vaikų literatūros skyriaus
Vyr. bibliotekininkė


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą