2020/12/30

Knygų Kalėdos

 Pasibaigė dešimtąjį kartą vykusi akcija „Knygų Kalėdos“, kurią inicijavo ir toliau palaikė prezidentė Dalia Grybauskaitė. Prezidentės po visą Lietuvą paskleista žinia, kad reikia dalintis skaitymo džiaugsmu ir dovanoti knygas bibliotekoms bei vaikų dienos centrams, pasiekė daug neabejingų žmonių širdžių. Šiais metais buvo skirtas ypatingas dėmesys vaikams

Trakų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyrius šios akcijos metu taip pat neliko nepastebėtas. Prasidėjus „Knygų Kalėdoms“ buvo išsiųsti elektroniniai laiškai įvairioms verslo įmonėms su pasiūlymais bendradarbiauti. Dauguma įmonių pranešė, kad šiais sunkiais metais neturi galimybės prisidėti prie organizuojamos akcijos, kitos pažadėjo prisidėti kitais metais. Tačiau leidykla „Jotema“ ir internetinis knygynas www.patogupirkti.lt mielai sutiko prisidėti pildant vaikų džiaugsmo prašymą. Šios įmonės Vaikų literatūros skyriui padovanojo net 36 šiuolaikiškas ir be galo įdomias knygutes.

Dėkojame visiems už dalyvavimą šioje nuostabioje akcijoje ir už knygas, kurios praskaidrins ne vieno vaiko ilgus žiemos vakarus. O vaikučius kviečiame užsisakyti naujus leidinius, kuriuos galėsite atsiimti bekontakčiu būdu Vaikų bibliotekoje. Žiemą gerai – žiemą būna „Knygų Kalėdos“!

 

Justina Dailidėnaitė

Trakų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus vyr. bibliotekininkė



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą