2017/12/21

Pyragų diena pildo vaikų svajones



Trakų viešojoje bibliotekoje jau antrus metus organizuojama „Pyragų diena“. Darbuotojai su savo lankytojais, pasitelkę „Pyragų dienos“ idėją, rinko lėšas vaikų svajonėms išpildyti. Visi norintys galėjo užsukti į biblioteką ir įsigyti gardaus pyrago. Visos surinktos lėšos buvo paaukotos vaikų svajonėms įgyvendinti.
Vykusios akcijos metu buvo surinkta 163,58 Eur, ir prieš pat Kalėdas, dovanomis jau džiaugiasi jų šeimininkai – tai mažieji  Rimgailė, Gabrielius, Adelė ir Ignas. Gausi šeimyna visada mėgstanti leisti laisvalaikį kartu, linksmu būriu apsilankanti bibliotekoje. Rimgailė aktyti bibliotekos būrelio narė, ir tėveliai  su kitais vaikučiais mielai užsuka į biblioteką skaito knygas bei stebi būrelio veiklą. Draugiškai šeimai svajonės išpildymas –  stalo futbolas. Stebuklas įvyko ir svajonė virto realybe.
Ačiū visiems aukojusiems ir prisidėjusiems prie „Pyragų dienos“ bibliotekoje. Du broliukai ir dvi sesutės tapo be galo laimingi. Visa šeima džiaugėsi dovana. Ir norėjo kuo greičiau išbandyti  žaidimą stalo futbolą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą