2021/07/08

Nauji žurnalai jau bibliotekoje!


    „Flintas“, „Justė“, „Penki“, „Naminukas“ - žurnalai ir berniukams ir mergaitėms ir mažiems ir didesniems – visi jie laukia Jūsų Vaikų literatūros skyriaus skaitykloje.

    Žurnaliukas „Penki" skirtas 3 - 7 metų vaikams. Jame gausu užduočių, juokų, konkursų ir prizų! Skaičiuok, piešk, spalvink, skaityk, ieškok skirtumų, rašyk, atsakyk į klausimus ir dalyvauk konkursuose!

    Žurnalas „Naminukas" skirtas 7 – 14 metų vaikams. Kiekviename numeryje vis naujos intriguojančios temos. Jame rasite komiksus apie  Naminuko ir berniuko Domo nuotykius. Vaikai jame ras daug užduočių, galvosūkių, pokštų, anekdotų, neišgalvotų juokingų istorijų iš moksleivių gyvenimo, interviu su žvaigždėmis ir įdomiais pašnekovais.

    Žurnaliukas „Flintas“ – vienintelis žurnalas apie piratus ir piratams Lietuvoje! Bet tinka ir šiaip pašėlusiems berniukams nuo 7 - 12 metų. Domina kompiuteriai? Sportas? Patinka komiksai? Norisi daugiau sužinoti apie mėgstamiausius filmų veikėjus? Visa tai yra „Flinte“.


    „Justė“ – šaunus žurnalas paauglėms apie madą, brendimą, meilę, mokyklą, santykius su tėvais ir draugais, pasaulio įdomybes bei įžymybes. Šiame žurnale galima rasti visko, kas aktualu paauglei: pažintinių bei psichologinių straipsnių, linksmų istorijų, patarimų bei konkursų su šauniais prizais.

    Tipu Tapu" - literatūrinis - meninis žurnalas ikimokyklinio ir jaunesniojo mokyklinio amžiaus vaikams. Šiame žurnaliuke gausu eilėraščių, knygų rekomendacijų, vaikučių piešinukų, pasakojimų apie rašytojus ir daug kitų įdomybių!

"Vakaro žvaigždelė" - žurnaliuko vizija yra kad vaikai užaugtų kultūringais ir dorais žmonėmis. Jame kalbama vaikams aktualiomis temomis, gausu patarimų, naudingų straipsnių apie emocijas, dainelių ir dar daug visko.













Komentarų nėra:

Rašyti komentarą